Nå, her er opskriften:
Ginger cookies (ca. 40 stk)
350 g hvedemel
1 stor spsk friskrevet ingefær
1 nip salt
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
200 g rørsukker
125 g smør
90 g lys sirup (jeg brugte mørk, fordi jeg ikke havde lys - det fungerede fint)
1 æg
Fremgangsmåde:
Kom smør og sirup i en skål og smelt det i mikroovnen på lav effekt eller i en gryde. Lad afkøle, mens resten af dejen røres sammen. Kom mel, salt, bagepulver og natron i en skål. Riv ingefæren ned i skålen og tilsæt også rørsukkeret. Til smør-sirupsmassen og ægget og rør dejen sammen.
Bag småkagerne på næstøverste rille ved 180 grader i ca. 10-12 minutter til de er gyldentbrune og lækre.
Småkagerne afkøles på en rist og opbevares i kagedåse - hvis du ellers kan holde fingrene fra dem længe nok til at de når at køle af...
Bon Appetit ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar